FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada sazvala županijske i zagrebačku gradsku skupštinu

ZAGREB,2. lipnja(Hina) - U četvrtak, 9. lipnja trebala bi sekonstituirati većina novoizabranih županijskih skupština, a 14. lipnjai Skupština Grada Zagreba, odlučila je danas hrvatska Vlada.
ZAGREB,2. lipnja(Hina) - U četvrtak, 9. lipnja trebala bi se konstituirati većina novoizabranih županijskih skupština, a 14. lipnja i Skupština Grada Zagreba, odlučila je danas hrvatska Vlada.

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednicu sazvala većinu konstituirajućih županijskih skupština, a to nije učinila za samo dvije županije - Sisaško-moslavačku i Zadarsku i to zbog ponavljanja izbora na nekim biračkim mjestima.

Za 9. lipnja sazvane su konstituirajuće sjednice u 11 županija - Karlovačke, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Ličko-senjske, Požeško-slavonske, Šibensko-kninske, Vukovarsko-srijemske, Istarske, Dubrovačko-neretvanske i Međimurske županije.

Za dan kasnije, 10. lipnja, sazvana je konstituirajuća sjednica Županijske skpuštine Primorsko-goranske županije.

Uz zagrebačku skupštinu, 14. lipnja trebale bi se konstituirati i skupštine Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije.

Splitsko-dalmatinska županija svoju će skupštinu konstituirati 17. lipnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙