FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: i četvrti mandat županu Bagariću

POŽEGA, 9. lipnja 2005. (Hina) - Požeško-slavonski župan Anto Bagarić(HDZ) danas je na utemeljiteljskoj sjednici Županijske skupštinenatpolovičnom većinom od 22 vijećnika ponovno, u 4. mandatu, izabranna tu dužnost.
POŽEGA, 9. lipnja 2005. (Hina) - Požeško-slavonski župan Anto Bagarić (HDZ) danas je na utemeljiteljskoj sjednici Županijske skupštine natpolovičnom većinom od 22 vijećnika ponovno, u 4. mandatu, izabran na tu dužnost.

Zahvalivši na povjerenju skupštinskih vijećnika, Bagarić je najavio kako će i u novom mandatu u suradnji s novim ljudima u Županijskoj skupštini, ali i ljudima nove vladajuće koalicije, poticati razvoj i bolje prometno povezivanje te županije s ostalim dijelovima države izgradnjom brzih prometnica.

"Prednost će imati i provedba Regionalnog operativnog programa u prvoj fazi u kojoj Požeško-slavonska s još trima županijama kandidira za 14,5 milijuna eura", izjavio je Bagarić.

Na sjednici je za predsjednika Županijske skupštine izabran Radoslav Galić (DC), a za potpredsjednike Stipo Grgić (HDZ) i Dražen Jozić (HSP).

Najavljeno je da će na idućoj sjednici Skupštine za tjedan dana, kako se očekuje, biti izabrani i članovi Županijskog poglavarstva.

U Skupštini s ukupno 42 vijećnika natpolovičnu većinu, 22, ima koalicija HDZ-a, HSP-a, DC-a, HSLS-a i HSU-a, SDP ima 16 i HSS četiri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙