FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

dr. Gordana Kralik jedini kandidat za rektora osječkoga Sveučilišta

OSIJEK,10. lipnja 2005. (Hina) - Dosadašnja rektorica osječkogaSveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" dr. Gordana Kralik jedini jekandidat za dužnost rektora u mandatu od 2005. do 2009., zaključeno jena današnjoj sjednici sveučilišnog Senata.
OSIJEK,10. lipnja 2005. (Hina) - Dosadašnja rektorica osječkoga Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" dr. Gordana Kralik jedini je kandidat za dužnost rektora u mandatu od 2005. do 2009., zaključeno je na današnjoj sjednici sveučilišnog Senata.

Utvrđujući listu kandidata, Povjerenstvo za prikupljanje prijedloga zaključilo je da je kandidaturu dr. Gordane Kralik predložilo 11 znanstveno-nastavnih sveučilišnih sastavnica, fakulteta i sveučilišnih odjela. Nakon uvida u dostavljenu dokumentaciju odlučilo je da ona ispunjava uvjete za kandidaturu u postupku izbora rektora Sveučilišta te da je njezina kandidatura pravovaljana.

Gordana Kralik redoviti je profesor osječkoga Poljoprivrednog fakultata, a dužnost rektora osječkoga Sveučilišta obnašala je u dva mandata od 1997.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙