FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HVB Splitska banka: kampanja za pošumljavanje jadranske obale

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Od danas se u svim poslovnicama HVBSplitske banke može bez naknade uplatiti prilog za nacionalnudonatorsku kampanju "Posadimo život" nevladine udruge Dupinov san, zapošumljavanje jadranske obale, priopćeno je iz te banke.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Od danas se u svim poslovnicama HVB Splitske banke može bez naknade uplatiti prilog za nacionalnu donatorsku kampanju "Posadimo život" nevladine udruge Dupinov san, za pošumljavanje jadranske obale, priopćeno je iz te banke.

U svim poslovnicama HVB Splitske banke građani će moći uplatom na račun udruge kupiti jednu ili više sadnica pinija ili čempresa po cijeni od 20 kuna te sadnice maslina po cijeni od 40 kuna, i na taj način doprinijeti obnovi i očuvanju jadranskih šuma i maslinika.

O stanju prirodne baštine na Jadranu najbolje govori podatak da su u zadnjih pet godina požari diljem obale i na otocima uništili preko 143.000 hektara šuma i šumskog raslinja u ukupnoj vrijednosti od preko 854 milijuna eura. Broj stabala maslina pao je u proteklih 100 godina na desetinu u odnosu na početak 20. stoljeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙