FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisačko-moslavačka županija: Koaliciji "Sisačko proljeće" 19 mandata

SISAK, 16. svibnja 2005. (Hina) - Najveći broj glasova i vijećnika uSkupštini Sisačko-moslavačke županije na jučerašnjim lokalnim izborimaosvojila je koalicija "Srcem za promjene" (SDP, HNS, HSS, LS i SDA).
SISAK, 16. svibnja 2005. (Hina) - Najveći broj glasova i vijećnika u Skupštini Sisačko-moslavačke županije na jučerašnjim lokalnim izborima osvojila je koalicija "Srcem za promjene" (SDP, HNS, HSS, LS i SDA).

Prema privremenim i potpuno obrađenim rezultatima ta je Koalicija osvojila 38,08 posto glasova, te 19 od ukupno 49 vijećnika u Županijskoj skupštini, priopćilo je Županijsko izborno povjerenstvo u Sisku,

Koalicija HDZ-HSLS-DC dobila je 32,65 posto glasova, te osvojila 16 vijećničkih mjesta. Do sada najveći broj glasova i mjesta županijskih vijećnika u županijskoj Skupštini osvojio je HSP, čija je samostalna lista dobila 9 vijećnika, dva više nego do sada, sa osvojenih 18,37 posto glasova.

U Županijsku skupštini ulazi i HSU sa tri vijećnička mjesta, dobivši 6,12 posto, te SDSS-SPH sa dva mjesta i osvojenih 5,08 posto glasova.

Za Gradsko vijeće Siska na lokalnim je izborima prema privremenim i neslužbenim podatcima sa 38,12 posto glasova pobjedila koalicija "Sisačko proljeće" predvođena SDP-om.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙