FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svečano uručenje nagrada Matice hrvatske 9. lipnja

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Nagrade Matice hrvatske za 2004. bitće svečano uručene 9. lipnja u podne u Matičinoj palači u Zagrebu.
ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Nagrade Matice hrvatske za 2004. bit će svečano uručene 9. lipnja u podne u Matičinoj palači u Zagrebu.

Nagrada "Otona Kučere" za znanost bit će uručena Žarku Dadiću za knjigu "Egzaktne znanosti u Hrvata u doba prosvjetiteljstva", koju je objavila Matica hrvatska.

Nagrada "Antuna Gustava Matoša" za književnu i umjetničku kritiku bit će uručena Ani Lederer za knjigu "Vrijeme osobne povijesti", u izdanju Naklade "Ljevak".

Nagrada "Ivana Kukuljevića Sakcinskog" za najbolje djelo koje je objavio ogranak Matice hrvatske posmrtno će biti uručena Radojici Franu Barbaliću i Ivi Marendiću za knjigu "Onput kad smo partili/Zapisi o posljednjim kvarnerskim jedrenjacima", u nakladi riječkoga ogranka Matice hrvatske.

Nagradu "Augusta Šenoe" za književnost i umjetnost bit će uručena Mati Ganzi za knjigu "Most s putnikom", u nakladi Matice hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙