FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pjesnik Zlatko Tomičić dobitnik nagrade "Zvonimir Golob"

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Pjesnik Zlatko Tomičić dobitnik jeNagrade za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu "Zvonimir Golob",Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke,izvijestila je danas ta udruga.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Pjesnik Zlatko Tomičić dobitnik je Nagrade za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu "Zvonimir Golob", Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke, izvijestila je danas ta udruga.

Nagradu koja se sastoji od plakete i skulpture, Zlatku Tomičiću sinoć je u Zagrebu u ime Prosudbenog suda uručio Mladen Pavković.

Posebna priznanja primili su Ivica Jembrih iz Čakovca, Tonita Popović iz Splita, Slađana Cvrk Brlek iz Dugog Sela, Tomislav Kovačević iz Crikvenice i Dragutin Horkić iz Bregane.

Na ovogodišnji natječaj pristiglo je oko 2450 pjesama od 884 autora. Ovo je treći natječaj za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu "Zvonimir Golob", koju Podravkina udruga dodjeljuje 1. lipnja, na obljetnicu smrti toga istaknutoga hrvatskog književnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙