FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janici Kostelić operirano desno koljeno

SCHRUNS/ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Najboljoj hrvatskoj skijašici,trostrukoj olimpijskoj pobjednici, Janici Kostelić operirano je uutorak u klinici u Schrunsu u Austriji desno koljeno.
SCHRUNS/ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Najboljoj hrvatskoj skijašici, trostrukoj olimpijskoj pobjednici, Janici Kostelić operirano je u utorak u klinici u Schrunsu u Austriji desno koljeno.

Operativni zahvat atroskopskom metodom obavio je poznati austrijski ortoped dr. Christian Schenk, koji je na dva mjesta hrskavice desnog koljena obavio mikrofrakturiranje i zaglađivanje, te je očistio strana tijela u Janičinom koljenu.

Operacija je trajala 45 minuta i prema riječima glasnogovornika Hrvatske skijaške reprezentacije (HSR), Ozrena Muellera Janica ju je dobro podnijela.

Sličnu operaciju doktor Schenk obavio je Janici, ali na lijevom koljenu, prije zimskih olimpijskih igara u Salt Lake Cityu. Janica će sljedeća tri tjedna morati koristiti štake, a s laganim treninzima moći će započeti tek za dva mjeseca, dok bi u rujnu, ako se postoperativni oporavak bude odvijao po predviđanjima, mogla započeti s treninzima s punim opterećenjima.

Janica Kostelić dolazi u Zagreb u četvrtak, 9. lipnja, a do tada će se odrediti mjesto gdje će provesti rehabilitaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙