FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otac prodao nerođeno dijete da plati sinu operaciju

KUALA LUMPUR, 23. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Otac je prodao svojenerođene dijete, 6-mjesečni fetus koji nosi njegova supruga, kako biplatio operaciju svom sedmomjesečnom sinu, izvijestili su uponedjeljak malezijski mediji.
KUALA LUMPUR, 23. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Otac je prodao svoje nerođene dijete, 6-mjesečni fetus koji nosi njegova supruga, kako bi platio operaciju svom sedmomjesečnom sinu, izvijestili su u ponedjeljak malezijski mediji.

Jamal Harun, (41), iz južne države Malacca, je objasnio da je bio primoran prodati još nerođenu bebu za 30.000 ringgita (7.900 dolara) jednom singapurskom paru kako bi imali novca za liječenje sina.

Maleni Muhammad Mikail ima rupicu na srcu i hitno treba operaciju. "Spremni smo oprostiti se s bebom koju moja supruga nosi jer ne postoji drugi način na koji bismo skupili dovoljno novca za sinovljevu operaciju", kazao je otac.

Jamal, koji ima troje djece iz prethodnog braka, zarađuje mjesečno 600 ringgita (158 dolara) a operacija stoji oko 15.000 ringgita (4.000 dolara.)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙