FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Guverner iračke pokrajine Al-Andar pronađen mrtav

BAGDAD, 31. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Guverner pobunjeničke sunitskepokrajine Al-Anbar pronađen je mrtav u nedjelju zapadno od Bagdadatijekom operacije multinacionalnih snaga tijekom koje je ubijeno sedamarapskih boraca, objavio je u utorak jedan irački dužnosnik.
BAGDAD, 31. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Guverner pobunjeničke sunitske pokrajine Al-Anbar pronađen je mrtav u nedjelju zapadno od Bagdada tijekom operacije multinacionalnih snaga tijekom koje je ubijeno sedam arapskih boraca, objavio je u utorak jedan irački dužnosnik.

"Jedinica multinacionalne snage sukobila se u nedjelju navečer s naoružanim pobunjenicima, blizu mjesta Rawe, rekao je glasnogovornik vlade Leith Koubba.

Kad su pripadnici multinacionalnih snaga ušli u kuću iz koje je na njih pucano, otrili su tijelo mrtvog guvernera otetog još 11. svibnja tijekom operacije marinaca u regiji Al-Qaim, blizu sirijske granice. Tijekom operacije ubijeno je sedam pripadnika pobunjeničke skupine, među kojima dva Saudijca, jedan Marokanac, dva Sirijca i po jedan Jordanac i Alžirac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙