FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić u nastupni posjet primio veleposlanika OESS-a Vilallongu

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je u nastupni posjet novog voditelja Misije OESS-a u Hrvatskojveleposlanika Jorgea Fuentesa Monzonisa Vilallongu, priopćeno je učetvrtak iz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je u nastupni posjet novog voditelja Misije OESS-a u Hrvatskoj veleposlanika Jorgea Fuentesa Monzonisa Vilallongu, priopćeno je u četvrtak iz Ureda predsjednika.

Predsjednk Mesić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom s Misijom, te nadu da će se ona nastaviti i u budućnosti u provedbi ciljeva kao što su demokratizacija, jačanje vladavine prava i povratak svih izbjeglica koje to žele, a u čemu je misija OESS-a pomagala Hrvatskoj.

U priopćenju se dodaje da je veleposlanik Fuentes Monzonis Vilallonga naglasio važnost suradnje s državnim tijelima o kojoj ovisi uspjeh u ispunjenju zacrtanih ciljeva.

Također je izrazio želju da uloženi napori rezultiraju potpunim integriranjem Hrvatske u europske procese.

Uz veleposlanika OESS-a bili su voditelj izvršnog Ureda Misije OESS-a Mark Fawcett i glasnogovornica Misije Antonella Cerasino.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙