FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah - Treća pobjeda Mravničana

ŠIBENIK, 31. svibnja 2005. (Hina) - U hotelskom naselju Solarisodigrano je i treće kolo finalnoga turnira za Hrvatski šahovski kup.
ŠIBENIK, 31. svibnja 2005. (Hina) - U hotelskom naselju Solaris odigrano je i treće kolo finalnoga turnira za Hrvatski šahovski kup.

Branitelj naslova Mravince-Dalmacijacement postigao je i treću uzastopnu pobjedu i povećao prednost pred najopasnijim suparnicima na jedan bod. U vrlo tvrdom meču pobijedio je Rijeku s 2,5:1,5 iako je prema pozicijama trebao postići dosta više. Odluka je pala u partiji Kožul-Golubović u kojoj je naš olimpijac u matnom napadu slomio otpor riječkog internacionalca. Prvi veliki derbi Liburnija - AQUA Promet završen je neodlučenim rezultatom 2:2 nakon što Zagrepčani nisu iskoristili nekoliko svojih velikih prilika. Odlično se drži i zagrebačka Mladost, koja je s 2,5:1,5 svladala Gorana iz Bibinja. Istim omjerom je i Skradin pobijedio šahistice Lucija-Kvarner banke, a druga momčad Liburnije je s 3:1 nadigrala riječki Junior. Šibenik je postigao maksimalnu 4:0 pobjedu nad Poletom iz Zaboka, a splitski Špurius i šibenska Jadranska banka odigrali su neodlučeno 2:2.

Poslije 3. kola vodi Mravince DC s 9 bodova, prvi sastav Liburnije, AQUA Promet i Mladost imaju po 8, a Rijeka ima 7,5 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙