FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 29. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 29. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

SPLIT - Odmah nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske splitski Hajduk je dobio i novoga trenera - Miroslava Ćiru Blaževića. Time se ostvarila davnašnja želja Miroslava Blaževića da uz Dinamo i hrvatsku reprezentaciju vodi i Hajduk.

ZAGREB - Košarkašice zagrebačke Croatije osvojile su naslov prvakinja Hrvatske nakon što su u odlučnoj, petoj utakmici finala u Zagrebu svladale Šibenik JJBS u produžetku sa 93:86. U regularnom dijelu bilo je 76:76, a Croatia je dobila seriju sa 3:2.

STUTTGART - Kosovski Albanac Luan Krasniqi, koji nastupa pod njemačkom zastavom, ostvario je svoj najveći uspjeh u profesionalnoj boksačkoj karijeri. U sinoćnjem dvoboju teške kategorije pobijedio je Amerikanca Lancea Whitakera, nokautom u šestoj rundi. Meč je održan u Stuttgartu pred 4.000 gledatelja, a ovom pobjedom Krasniqi je zaradio priliku da se u kolovozu bori za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBO.

PARIZ - Trener francuskog nogometnog prvoligaša Lillea Claude Puel, koji je najzaslužniji za plasman u Ligu prvaka, najavio je ostanak u klubu. "I sljedeće sezone vodit ću Lille", izjavio 43-godišnji Puel.

MADRID - Ruski veznjak 36-godišnji Valerij Karpin okončao je igračku karijeru. Posljednju nastup u dresu španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedada ostvario je u jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Barcelone, koja je završila 0:0.

CHICAGO - U prijateljskoj nogometnoj utakmici reprezentacija SAD-a poražena je od Engleske 1:2. Susret je odigran na stadionu Soldier Field u Chicagu pred 47.000 gledatelja. Strijelac za SAD bio je Clint Dempsey (79), a oba pogotka za Englesku zabio je debitant u reprezentaciji 20-godišnji Kieran Richardson (4, 44).

NEW YORK - Rezultati konferencijskih finala košarkaške NBA lige:

ZAPAD -

San Antonio Spurs - Phoenix Suns 102:92

(San Antonio vodi 3:0 u pobjedama)

BERLIN - Nogometaši Bayerna po 12. su put pobjednici Njemačkog kupa nakon što su u finalnoj utakmici u Berlinu svladali Schalke sa 2:1. Kup su Bayernu donijeli Makaay (42) i Salihamidžić (76), dok je strijelac za Schalke 04 bio Lincoln (45-pen)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙