FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izaslanstva karnevalskih gradova na Malti

NOVI VINODOLSKI, 27. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici karnevalskihgradova Novog Vinodolskog, Opatije, Rijeke i Senja, otputovali sudanas prema Malti, gdje će biti nazočni svečanostima u povodupredstavljanja svoje turističke ponude te preuzimanja zastave Europskekonferencije karnevalskih gradova.
NOVI VINODOLSKI, 27. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici karnevalskih gradova Novog Vinodolskog, Opatije, Rijeke i Senja, otputovali su danas prema Malti, gdje će biti nazočni svečanostima u povodu predstavljanja svoje turističke ponude te preuzimanja zastave Europske konferencije karnevalskih gradova.

Izaslanstvo je sastavljeno predstavnika četiriju gradova što su i popularna središta karnevalskih zbivanja tijekom zimskih i ljetnih mesopusnih običaja i karnevala, svako od središta i gradova na svoj način.

Predstavnici Novog Vinodolskog će na Malti preuzeti zastavu Europske konferencije karnevala gradova, a iduće će godine biti domaćinom tog događaja.

Tijekom boravka na Malti, u idućih devet dana bit će predstavljene turističke i karnevalske mogućnosti hrvatskih gradova, obale i Hrvatske općenito.

Novljani će, među ostalim, predstaviti smještajne objekte koji su pred dovršetkom u Turističkom naselju "Zagori" gdje će sredinom lipnja biti i održan veliki SENIOR teniski ATP turnir. Na njemu će nastupiti najpoznatiji osvajači svjetski poznatih trofeja, teniski prvaci, a priredbu će 14. lipnja koncertom otvoriti dvije također svjetski poznate zvijezde, violinistica Vanessa-Mae i pijanist Maksim Mrvica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙