FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji na jugu Tajlanda poginula dvojica policajaca

BANGKOK, 24. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica policajaca supoginula, a još su trojica ranjena u eksploziji bombe na jugu Tajlandau nedjelju, dan nakon što je tajlandska kraljica osudila one kojistoje iza 15-mjesečnog vala nasilja u zemlji.
BANGKOK, 24. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica policajaca su poginula, a još su trojica ranjena u eksploziji bombe na jugu Tajlanda u nedjelju, dan nakon što je tajlandska kraljica osudila one koji stoje iza 15-mjesečnog vala nasilja u zemlji.

Eksplozija se dogodila nedaleko graničnog prijelaza prema susjednoj Maleziji u pokrajini Narathiwat, priopćila je policija.

Riječ je o posljednjem u nizu bombaških napada za koje sigurnosni dužnosnici okrivljuju muslimanske separatiste i lokalne kriminalce. Od siječnja 2004. u napadima je poginulo više od 600 osoba.

U televizijskom obraćanju naciji u subotu, kraljica Sirikit pozvala je Tajlanđane da se ujedine u borbi protiv nasilja na jugu zemlje zbog kojeg velike štete trpi unosna turistička industrija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙