FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ansambl "Lado" na gostovanju u Maleziji

ZAGREB/KUALA LUMPUR, 4. svibnja 2005. (Hina) - Ansambl narodnihpjesama i plesova "Lado" po prvi puta gostuje u Kuala Lumpuru uMaleziji gdje su članovi "Lada" upriličili dva zapažena nastupa,priopćeno je danas iz Veleposlanstva RH u Kuala Lumpuru.
ZAGREB/KUALA LUMPUR, 4. svibnja 2005. (Hina) - Ansambl narodnih pjesama i plesova "Lado" po prvi puta gostuje u Kuala Lumpuru u Maleziji gdje su članovi "Lada" upriličili dva zapažena nastupa, priopćeno je danas iz Veleposlanstva RH u Kuala Lumpuru.

U priopćenju se navodi da je nastup hrvatskih umjetnika pobudio veliki interes tamošnje političke i kulturne javnosti i ocjenjuje da će to biti svojevrsni doprinos jačanju hrvatsko-malezijskih kulturnih i političkih odnosa.

Dva nastupa ansambla Lado u samom središtu Kuala Lumpura, u hotelsko-turističkom kompleksu Berjaya, dosada su bila odlično posjećena, a među uzvanicima je bilo i 30-ak veleposlanika i ostalih diplomata, predstavnici tamošnjeg političkog, društvenog i kulturnog života, kao i hrvatski državljani koji žive i rade u Maleziji i Singapuru.

Ansambl "Lado" u Maleziji boravi od 2. do 5. svibnja, nakon uspješne turneje po Australiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙