FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pijan teško ozlijedio nevjenčanu suprugu

ZAGREB, 22. svibnja 2005. (Hina) - Dvadesetsedmogodišnji muškarac,državljanin Srbije i Crne Gore, jučer je u pijanom stanju teškoozlijedio svoju nevjenčanu suprugu, tridesetogodišnju hrvatskudržavljanku, koja živi u zagrebačkoj četvrti Peščenica, izvijestila jedanas zagrebačka policija.
ZAGREB, 22. svibnja 2005. (Hina) - Dvadesetsedmogodišnji muškarac, državljanin Srbije i Crne Gore, jučer je u pijanom stanju teško ozlijedio svoju nevjenčanu suprugu, tridesetogodišnju hrvatsku državljanku, koja živi u zagrebačkoj četvrti Peščenica, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nasilnik je u subotu u noći oko 4,30 sati došao kući, u Kozari put na Peščenici, te je u alkoholiziranom stanju počeo bezrazložno verbalno, a potom i fizički napadati suprugu. Zadao joj je više udaraca po glavi i tijelu, nakon čega je žena kolima Hitne pomoći prevezena u KB Merkur, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Zadobila je prijelom desne podlaktice, ranu na tjemenu glave i više podljeva po tijelu. Žena je zadržana na liječenju, a obrada slučaja je u tijeku, izvijestila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙