FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Bratska svađa završila teškim ozljedama

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Trojica braće, od ranije poznatapoliciji po međusobnim sukobima i nasilništvu jučer su se pijanipotukli u dvorištu obiteljske kuće, a sve je završilo teškimozljeđivanjem najmlađeg od njih.
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Trojica braće, od ranije poznata policiji po međusobnim sukobima i nasilništvu jučer su se pijani potukli u dvorištu obiteljske kuće, a sve je završilo teškim ozljeđivanjem najmlađeg od njih.

To nije prvi put da je policija morala intervenirati i doći u zajedničku obiteljsku kuću u Velikoj Gorici jer su braća od ranije poznati po čestim međusobnim svađama i nasilništvu te krađama, a zabilježen je čak i jedan pokušaj ubojstva između dvojice braće.

Sve je počelo jučer oko 18,30 sati kad su mlađa braća Josip L. (37) i Tomo L. (36) pijani napali starijega brata Vinka L. (43), srušili ga i izudarali ga rukama i nogama. Nakon što se napadnuti brat ustao, uzeo je metalnu šipku i udario najmlađeg brata Tomu po ruci i teško ga ozlijedio. Naime, u Klinici za traumatologiju kasnije je utvrđeno da mu je slomljen unutarnji zglob palca.

Najstariji brat je lakše ozlijeđen, dok je srednji brat jedini prošao bez ozljeda. On je odmah uhićen i odveden na Prekršajni sud u Velikoj Gorici zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Dvojicu ozlijeđene braće čeka prekršajna i kriminalistička obrada nakon izlaska iz bolnice.

U policiji kažu da je najmlađi brat Tomo ranije evidentiran zbog nasilništva i pokušaja ubojstva srednjeg brata Josipa. On je, pak, također poznat po nasilništu i krađama te teškom ozljeđivanju jednog od braće, dok Vinkov policijski dosje sadrži prijestupe kao što su krađe, nasilničko ponašanje i nošenje oružja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙