FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Agenciji otkupljene dvije dokumentacije za 4. GSM operatera

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - U Hrvatskoj agenciji zatelekomunikacije do danas, kada ističe i rok za podnošenje zahtjevaodnosno otkupa natječajne dokumentacije za četvrtog GSM (mobilnog)operatera, otkupljene su dvije natječajne dokumentacije, doznaje se izAgencije.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - U Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije do danas, kada ističe i rok za podnošenje zahtjeva odnosno otkupa natječajne dokumentacije za četvrtog GSM (mobilnog) operatera, otkupljene su dvije natječajne dokumentacije, doznaje se iz Agencije.

Jedan od otkupitelja je, kako dodaju iz Agencije, zagrebačka tvrtka Croatia Mobile d.o.o., dok od drugog otkupitelja u Agenciji, kako kažu, nisu još dobili povratnu informaciju smiju li objaviti njihove podatke.

Tvrtka Croatia Mobile, iza koje stoji više investitora, a čiji je direktor Mislav Šutalo, već je poznata javnosti, budući se za koncesije u mobilnoj telefoniji (neuspješno) natjecala i na dva prošlogodišnja natječaja.

Potencijalni ponuditelji, prema hodogramu natječaja, do 27. svibnja imaju rok za podnošenje pitanja i zahtjeva za objašnjenjem natječajne dokumentacije, dok će im Vijeće Agencije na to odgovoriti do 7. lipnja.

Ponude će se javno otvoriti po isteku roka za njihovo podnošenje, 17. lipnja, a konačnu odluku o davanju koncesije Vijeće bi donijelo 15. srpnja.

Cijena te koncesije je 105 milijuna kuna.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙