FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija objavila natječaj za 4. GSM operatera

ZAGREB, 10. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska agencija zatelekomunikacije objavila je danas u domaćem dnevnom tisku međunarodnijavni natječaj za dodjelu koncesije druge generacije mobilnetelefonije GSM/DCS-1800, s krajnjim rokom za podnošenje ponuda do 17.lipnja do 12 sati.
ZAGREB, 10. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska agencija za telekomunikacije objavila je danas u domaćem dnevnom tisku međunarodni javni natječaj za dodjelu koncesije druge generacije mobilne telefonije GSM/DCS-1800, s krajnjim rokom za podnošenje ponuda do 17. lipnja do 12 sati.

Tim se natječajem zapravo u Hrvatskoj "traži" četvrti GSM (mobilni) operater, koji bi koncesiju punog naziva "koncesija za uporabu frekvencije u sustavu pokretne mreže druge generacije GSM/DCS-1800" dobio na nacionalnoj (državnoj) razini na razdoblje od 20 godina.

U natječaju stoji da investitori pisani zahtjev za dostavu natječajne dokumentacije Agenciji mogu podnijeti do 20. svibnja, uz što su obvezni priložiti i dokaz o uplati propisane naknade.

Navodi se i da ponude zaprimljene nakon navedenog roka (17. lipnja do 12 sati po srednjeeuropskom vremenu) neće biti razmatrane.

Osim današnje objave u dnevnom tisku (Vjesnik i Slobodna Dalmacija) natječaj i jučerašnja odluka Vijeća Agencije o njegovom raspisivanju bit će tijekom dana objavljena i na web stranici Agencije te u Narodnim novinama.

Nakon što otkupe natječajnu dokumentaciju (rok do 20. svibnja), investitori do 27. svibnja imaju rok za podnošenje pitanja i zahtjeva za objašnjenjem iste, dok će im Vijeće Agencije na to odgovoriti do 7. lipnja.

Ponude će se javno otvoriti po isteku roka za njihovo podnošenje (17. lipnja), a konačnu odluku o davanju koncesije Vijeće bi donijelo 15. srpnja.

Cijena te koncesije je 105 milijuna kuna.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙