FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Mobile predstavio 20 novih poslovnih rješenja

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Tvrtka T-Mobile večeras jepredstavila svoj "Partnerski program" i više od 20 novih poslovnihrješenja za mobilnu telefoniju koja je u sklopu toga programa zaT-Mobile izradila 21 hrvatska informatička i telekomska tvrtka.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Tvrtka T-Mobile večeras je predstavila svoj "Partnerski program" i više od 20 novih poslovnih rješenja za mobilnu telefoniju koja je u sklopu toga programa za T-Mobile izradila 21 hrvatska informatička i telekomska tvrtka.

T-Mobile je tvrtkama-partnerima za poslovna rješenja dodijelio i potvrde u sedam kategorija - za mobilni e-mail, mobilni web, upravljanje voznim parkom, mobilno plaćanje i druga.

Uz nova poslovna rješenja, kako je istaknuo član Uprave T-Mobilea Davor Daraboš, T-Mobile poslovnim korisnicima nudi načine za brže i učinkovitije poslovanje.

Dodao je da se informatičke i telekomske tvrtke, koje se bave razvojem primjene i rješenja za mobilnu telefoniju, i dalje mogu uključivati u njihov "Partnerski program".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙