FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 19. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13sati:
ZAGREB, 19. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

LISABON - Nogometaši CSKA iz Moskve osvajači su Kupa UEFA, u finalnom dvoboju CSKA je u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladao domaći Sporting sa 3-1 (0-1).Sporting je poveo preko Rogerija u 29. minuti, a preokret su donijeli Aleksej Berezucki u 57., Jurij Žirkov u 66. i Vagner Love u 75. minuti. Hrvatski reprezentativac u dresu CSKA Ivica Olić igrao je do 67. minute.

ZAGREB - Rezultati dvoboja pretposljednjeg, 13. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše:

Cibona VIP - Split CO 78-75

Zagreb - Šibenka Dalmare 98-78

Dubrovnik - Zagorje TB 92-81

Zadar - Slavonski Brod 82-65

Kolo prije kraja vodi Zadar sa 25 bodova, Cibona VIP i Zagreb imaju po 22, Split CO 20, Duborvnik i Zagorje TB po 18, Šibenka Dalmare 16, a Slavonski Brod 15.

HOUSTON - Trener NBA momčadi Houston Rocketsa Jeff Van Gundy produžio je ugovor s teksaškim klubom do konca sezone 2007/2008. Van Gundy je u Houston stigao 2003. godine.

BERLIN - Borussija Moenchengladbach potpisala je dvogodišnji ugovor s trenerom Horstom Koeppelom (57), koji je zaslužan za ostanak kluba u Bundesligi. Koeppel je preuzeo Borussiju prije mjesec dana, nakon što je ostavku podnio nizozemski trener Dick Advocaat.

BARCELONA - Barcelona je u četvrtak odbacila mogućnost prodaje svojeg najboljeg strijelca Samuel Eto'oa novom engleskom prvaku Chelseaju. Chelsea za Eto'oa nudi 24 milijuna eura te braniča Williama Gallasa i napadača Hernana Crespa.

NEW YORK - Predstavnici košarkaške NBA lige i Udruženja igrača prekinuli su u srijedu pregovore o novom kolektivom ugovoru, a novi datum za nastavak pregovora nije određen. Sadašanji kolektivni ugovor ističe 30. lipnja i ukoliko se ne postigne dogovor o novom, NBA ligi bi se mogao dogoditi "lockout", odnosno prekid aktivnosti.

NEW YORK - U prvu petorku košarkaške NBA lige za ovu sezonu izabrani su Tim Duncan (San Antonio), Dirk Nowitzki (Dallas), Shaquille O'Neal (Miami), Allen Iverson (Philadelphia) i Steve Nash (Phoenix). Najviše bodova u glasovanju za prvu petorku osvojio je Shaquille O'Neal (616), a slijedi Steve Nash (606).

NEW YORK - Rezultati 2. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ZAPAD -

Phoenix Suns - Dallas Mavericks 114:108

(Phoenix vodi 3:2 u pobjedama)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙