FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odluka o nastavku osjetljivih aktivnosti neće se promijeniti

TEHERAN, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Iranska odluka o nastavkunekih osjetljivih nuklearnih aktivnosti neće se promijeniti unatočeuropskoj prijetnji obraćanjem Vijeću sigurnosti, rekao je u četvrtakjedan od glavnih iranskih pregovarača, prenosi agencija Francepresse.
TEHERAN, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Iranska odluka o nastavku nekih osjetljivih nuklearnih aktivnosti neće se promijeniti unatoč europskoj prijetnji obraćanjem Vijeću sigurnosti, rekao je u četvrtak jedan od glavnih iranskih pregovarača, prenosi agencija France presse.

"Odluka o ponovnom pokretanju tvornice za obogaćivanje urana u Ispahanu neće se promijeniti", rekao je Hosein Musavian nekoliko dana prije sastanka za spašavanje pregovora između Iranaca i Europljana.

Još nije sigurno hoće li se održati susret ministara vanjskih poslova Njemačke, Francuske i Velike Britanije i iranskog dužnosnika za nuklearno pitanje Hasana Rohanija, upozorio je Musavian.

"Da bi se sastanak održao, stručnjaci se moraju prethodno dogovoriti o temeljima sporazuma prihvatljivog za dvije strane", rekao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙