FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran prihvaća pregovore s EU iako želi nastaviti svoje aktivnosti

TEHERAN, 15. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Iran je odlučan obnovitiprekinute nuklearne programe, ali ih pristaje odgoditi na nekolikodana radi razgovora na visokoj razini s Europljanima, rekao je iranskipregovarač Sirus Naseri, kako prenosi Irna.
TEHERAN, 15. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Iran je odlučan obnoviti prekinute nuklearne programe, ali ih pristaje odgoditi na nekoliko dana radi razgovora na visokoj razini s Europljanima, rekao je iranski pregovarač Sirus Naseri, kako prenosi Irna.

"Odluka Irana o nastavku rada u tvornici u Ispahanu je konačna", rekao je Sirus Naseri, vođa iranskoga izaslanstva u nuklearnim pregovorima, prenijela je službena agencija Irna nakon njegova povratka iz Beča gdje je razgovarao s dužnosnicima Međunarodne organizacije za atomsku energiju (IAEA) i europskim diplomatima.

"Morali bismo službeno pismom IAEA-i najaviti da ćemo nastaviti dio programa, ali s obzirom na to da europska strana traži novi sastanak na vrhu..., odgodili smo na nekoliko dana objavljivanje nastavka" nuklearnih programa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙