FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran prijeti djelomičnim nastavkom obogaćivanja urana

TEHERAN, 29. travnja 2005. (Hina/AFP) - Iran prijeti djelomičnimnastavkom obogaćivanja urana pošto ne postoji sporazum s Europljanima,rekao je Sirous Nasseri, jedna od glavnih iranskih pregovarača uLonodnu gdje se nalazi na susretu s pregovaračima EU.
TEHERAN, 29. travnja 2005. (Hina/AFP) - Iran prijeti djelomičnim nastavkom obogaćivanja urana pošto ne postoji sporazum s Europljanima, rekao je Sirous Nasseri, jedna od glavnih iranskih pregovarača u Lonodnu gdje se nalazi na susretu s pregovaračima EU.

"Ako ne bude postignut sporazum u Londonu, Iran će možda biti prisiljen nastaviti dio svog programa obogaćivanja", rekao je Nasseri za agenciju Irna u Londonu.

Francuska, Njemačka i Velika Britanija pregovaraju od prosinca 2004. s Iranom kako bi dobili "objektivna jamstva" da Iran ne proizvodi atomsku bombu pod izlikom civilnih nuklearnih aktivnosti.

Razgovori između politički direktora ministarstava vanjskih poslova triju europskih zemalja i jednog visokog iranskog izaslanstva konačno su u petak početkom večeri počeli na tajnom mjestu u središtu Londona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙