FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Afganistanske vlasti u kontaktu s otmičarem Talijanke

TOKIO, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Afganistanske snage sigurnostisu u kontaktu s otmičarem Clementine Cantoni, Talijanke otete uponedjeljak u Kabulu, rekao je u četvrtak u Tokiju afganistanskiministar vanjskih poslova Abdulah Abdulah, ističući da je taokinjaživa.
TOKIO, 19. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Afganistanske snage sigurnosti su u kontaktu s otmičarem Clementine Cantoni, Talijanke otete u ponedjeljak u Kabulu, rekao je u četvrtak u Tokiju afganistanski ministar vanjskih poslova Abdulah Abdulah, ističući da je taokinja živa.

Ministar Abdulah nalazi se u službenom posjetu Tokiju.

Otmičar 32-godišnje Talijanke koja radi za nevladinu organizaciju Care International u Kabulu vlastima je do četvrtka u 10 sati odredio ultimatum da udovolje njegovim zahtjevima.

U zamjenu za njezino oslobođenje on traži zabranu emitiranja glazbene emisije na afganistanskoj televiziji, strogu zabranu alkohola i podršku školama Kurana u zemlji.

Clementina Cantoni radi 10 godina kao humanitarna djelatnica, a od 2002 za Care International u Afganistanu. Zadužena je za program raspodjele hrane i razvoj trgovinskih mikro-projekata za oko 11.000 udovica Kabula i njihove djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙