FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talijanka oteta u Afganistanu uskoro na slobodi - agencije

RIM, 18. svibnja 2005. (Hina/AR) - Afganistanska policija drži da bioteta Talijanka Clementina Cantoni (32) mogla uskoro biti oslobođenabez popuštanja prema njezinim otmičarima, javljaju u srijedutalijanske agencije prenoseći informacije iz Kabula.
RIM, 18. svibnja 2005. (Hina/AR) - Afganistanska policija drži da bi oteta Talijanka Clementina Cantoni (32) mogla uskoro biti oslobođena bez popuštanja prema njezinim otmičarima, javljaju u srijedu talijanske agencije prenoseći informacije iz Kabula.

Policija je stupila u kontakt s talijanskom humanitarnom djelatnicom Clementinom Cantoni, koju su četiri naoružana napadača otela u petak navečer u centru Kabula. Glasnogovornik afganistanskog ministarstva unutarnjih poslova je rekao kako se Talijanka dobro osjeća i da je "optimist" glede njezina oslobađanja.

"U kontaktu smo s otmičarima, koji upotrebljavaju Clementinin mobitel. Razgovarali smo s njom. Rekla nam je da je dobro i da je drže pod korektnim uvjetima", rekao je glasnogovornik afganistanskog ministarstva Lutfullah Mashal i dodao kako se čini sve da bi se na miran način oslobodilo talijansku građanku.

"Otmičarima neće biti dani nikakvi ustupci. Iza otmice ne stoje politički ili teroristički razlozi", rekao je Mashal i potvrdio kako je riječ o običnom kriminalu. Opovrgnuto je, međutim, da su Clementinu oteli pripadnici bande Tela Mohammeda, kako je u utorak objavljeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙