FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kriminalna skupina otela Talijanku u Kabulu

KABUL, 17. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Kriminalna skupina preuzela jeodgovornost za otmicu Talijanke u ponedjeljak u Kabulu i zatražilaoslobađanje nekoliko svojih članova iz zatvora, izjavio je u utorakdužnosnik policije u Kabulu.
KABUL, 17. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Kriminalna skupina preuzela je odgovornost za otmicu Talijanke u ponedjeljak u Kabulu i zatražila oslobađanje nekoliko svojih članova iz zatvora, izjavio je u utorak dužnosnik policije u Kabulu.

"Kriminalna skupina Tela Mohammed stupila je s nama u kontakt i preuzela odgovornost za otmicu Talijanke", kazao je Abdul Jamil, direktor kriminalističkog istražnog ureda policije u Kabulu.

"Skupina je predložila oslobađanje taokinje u zamjenu za slobodu svojih vođa Tele Mohammeda i Omare Khana te drugih uhićenih članova", dodao je on.

Clementina Cantoni (32) radila je za nevladinu organizaciju Care International a otele su je u ponedjeljak četiri naoružane osobe dok se kretala vozilom s vozačem i jednom Kanađankom po četvrti Qala-e-Mosa u glavnom gradu Afganistana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙