FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen novi časopis "Exclusive"

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Novi mjesečni časopis "Exclusive"koji, po riječima urednika, širokim rasponom stručno obrađenih temanamjerava privući urbane žene i muškarce, predstavljen je večeras uHemingway-baru u Zagrebu.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Novi mjesečni časopis "Exclusive" koji, po riječima urednika, širokim rasponom stručno obrađenih tema namjerava privući urbane žene i muškarce, predstavljen je večeras u Hemingway-baru u Zagrebu.

Novi hrvatski magazin namjerava pokrivati teme poput mode, turizma, glazbe, filma, avanturizma i ostalih kulturoloških zbivanja, rekao je glavni urednik Hrvoje Kufner.

Časopis će objavljivati i intervjue s poznatim osobama različitih profesionalnih orijentacija, a teži tome da tekstovi budu edukativnog karaktera te da čitatelje pravodobno informira o svim aktualnostima i zbivanjima u zemlji, kaže Kufner.

Cilj mu je širokim rasponom stručno obrađenih tema privući urbanu populaciju u dobi od 20 do 45 godina.

Prvi broj časopisa objavljen je na sto strana u nakladi od 50.000 primjeraka. Predstavnici časopisa kažu da bi magazin ovisno o tržišnim okolnostima u skoroj budućnosti mogao postati tjednik. Izdavač časopisa je "AS Grupa Zagreb".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙