FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od sutra novi mjesečnik za žene "PRIMAdona"

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Na hrvatskom medijskom tržištu odsutra će se naći novi mjesečni časopis za žene "PRIMAdona" koji sebavi zdravljem, ljepotom, psihologijom, brigom o djeci, prehranom iodržavanjem dobre forme, najavila je danas izdavačka kuća "X-press".
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Na hrvatskom medijskom tržištu od sutra će se naći novi mjesečni časopis za žene "PRIMAdona" koji se bavi zdravljem, ljepotom, psihologijom, brigom o djeci, prehranom i održavanjem dobre forme, najavila je danas izdavačka kuća "X-press".

"PRIMAdona" je namjenjena ženama koje se brinu o vlastitom zdravlju i zdravlju obitelji, koje žele izgledati ljepše i osjećati se bolje i koje se žele nositi s problemima na poslu kao i u odnosima s ljudima", rekao je na konferenciji za novinare izdavački direktor "X-pressa" Uruš Šoškić.

U dijelu lista koji se bavi zdravljem, pokrivene su teme od malih tegoba do ozbiljnih zdravstvenih problema, a donositi će i nove medicinske spoznaje o metodama liječenja i lijekovima, rekao je Šoškić, dodavši da je list dogovorio stalnu suradnju uglednih hrvatskih liječnika.

Časopis će se baviti i metodama njege i uljepšavanja. Psihološki blok donosit će savjete o braku, ljubavi, seksu, roditeljstvu i odgoju djece, a u dijelu koji se bavi prehranom i fitnessom naći će se savjeti o vježbanju, dijetama i zdravoj prehrani.

Prvi broj "PRIMAdone" izaći će u nakladi od 70.000 primjeraka, a izdavačka kuća "X-press", tvrtka u suvlasništvu austrijske medijske kuće Styria, u svibnju namjerava na tržište izaći s novim tjednikom "Elite" u nakladi od 200.000 primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙