FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubičiću nagrada američkoga časopisa HOW Design

ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Na ovogodišnjem međunarodnomnatječaju američkog časopisa HOW Design hrvatski dizajner BorisLjubičić nagrađen je za seriju trodimenzionalnih plakata rađenih zaHrvatsku turističku zajednicu.
ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Na ovogodišnjem međunarodnom natječaju američkog časopisa HOW Design hrvatski dizajner Boris Ljubičić nagrađen je za seriju trodimenzionalnih plakata rađenih za Hrvatsku turističku zajednicu.

Časopis HOW Design svake godine raspisuje natječaj za grafički dizajn i vizualne komunikacije, a na ovogodišnji je natječaj pristiglo 500 prijava, od kojih je izdvojeno 253 koje su dobile priznanje, dok su Ljubičićevi radovi dobili prestižnu titulu "Best of Show".

Ljubičić je rješenje svojih trodimenzionalnih plakata, koji se moraju gledati iz više kuteva, kako ističe, temeljio na činjenici da se turist kreće u potrazi za interesantnim sadržajem pa se tako mora kretati i oko plakata da bi ga doživio u potpunosti.

Predstavljanju Ljubičićeva rješenja HOW Design posvetio je tri stranice, a autor je kao pobjednik pozvan na svjetsku konferenciju o dizajnu u lipnju u Chicagu.

Njegov ciklus plakata već je nagrađen u Essenu nagradom Red Dot.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙