FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prva pokretna punionica plina u PGŽ

KRALJEVICA,18. svibnja 2005.(Hina) - Prva pokretna auto-plin punionicau Primorsko-goranskoj županiji otvorena je na benzinskoj postaji"Elenerg BZ" u Kraljevici, priopćeno je iz Udruge za ukapljeni naftniplin.
KRALJEVICA,18. svibnja 2005.(Hina) - Prva pokretna auto-plin punionica u Primorsko-goranskoj županiji otvorena je na benzinskoj postaji "Elenerg BZ" u Kraljevici, priopćeno je iz Udruge za ukapljeni naftni plin.

Ta je auto-plin punionica među prvima postavljena u sklopu akcije "100 auto-plin punionica širom Hrvatske", a projekt pokretnih punionica plina pokrenuo je PROplin, član INA Grupe.

Punionica u Kraljevici prva je privatna punionica na području od Rijeke do Zadra i bit će uključena u mrežu auto-plina u skladu s smjernicama Europske unije koje potiču uporabu ekološki prihvatljivih goriva i energenata, stoji u priopćenju.

Usluge punjenja automobilskih spremnika plinom obavljat će tvrtka "Elenerg" koja je od PROplina unajmila prijenosnu punionicu zapremnine 5.000 litara. PROplin će osiguravati potrebne količine plina i skrbiti o održavanju punionice, pojašnjava se.

Udruga za ukapljeni naftni plin ističe potrebu suzbijanja sve izraženije "sive ekonomije" u prodaji i distribuciji propan butan plina, uz istodoban razvoj organiziranog djelovanja gospodarskih subjekata na suzbijanju ilegalne ugradnje plinskih sustava u automobile i prodaje plinskih boca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙