FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predizborni skup IDS-a: Puli je potrebna promjena vlasti

PULA,13. svibnja(Hina) - "Gradu Puli treba promjena vlasti, odnosnotreba stabilnu gradsku upravu koja će znati odgovorno voditi ovajgrad", rekao je nositelj koalicijske liste IDS-SDP za pulsko gradskovijeće te kandidat za gradonačelnika Pule Valter Drandić navečerašnjem predizbornom skupu na pulskom trgu Portarata.
PULA,13. svibnja(Hina) - "Gradu Puli treba promjena vlasti, odnosno treba stabilnu gradsku upravu koja će znati odgovorno voditi ovaj grad", rekao je nositelj koalicijske liste IDS-SDP za pulsko gradsko vijeće te kandidat za gradonačelnika Pule Valter Drandić na večerašnjem predizbornom skupu na pulskom trgu Portarata.

On je, predstavljajući kandidate na koalicijskoj listi, među kojima su i pripadnici nacionalnih manjina, Saveza antifašističkih boraca te predstavnici nevladine udruge "ZUM", kazao kako upravo oni Puli jamče sigurnu viziju i stabilnost u upravljanju, za razliku od, kako je rekao, "dosadašnje gradske uprave koja je uglavnom radila za interes pojedinaca". Po njegovim riječima, Pula mora postati metropolom kulture te grad s modernom infrastrukturom.

"IDS je jedina stranka koja može ostvariti svoja obećanja. U protekle četiri godine ova je stranka započela s nizom razvojnih projekata koje će nastaviti ako osvoji vlast", poručio je potpredsjednik IDS-a Damir Kajin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙