FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zeleni demokrati kampanju završavaju koncertom

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Zeleni demokrati su na današnjojkonferenciji za novinare u Zagrebu izrazili nadu da će javnostprepoznati "zelenu riječ", iako zbog malog proračuna nisu imalispotove, oglase ni jumbo plakate u svojoj kampanji.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Zeleni demokrati su na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu izrazili nadu da će javnost prepoznati "zelenu riječ", iako zbog malog proračuna nisu imali spotove, oglase ni jumbo plakate u svojoj kampanji.

Kkampanju će završiti sutra koncertom, na kojem će nastupiti Goran Bare & Plaćenici, mladi glazbenik Popay, grupe Babies i Doppler Efect te DJ Chill.

Rekapitulirajući svoju kampanju, podsjetili su da su je započeli konferencijom za novinare u autobusu, gdje su predstavili projekt besplatnog gradskog prijevoza, te da su donijeli Zagrebu prvi pseći WC. Igrom monopolyja pred Gradskim poglavarstvom upozorili su na korumpiranost, a tijekom kampanje su predstavili i projekt izgradnje toplane koja bi kao energent koristila gorivi dio otpada.

Nositelj liste Zelenih demokrata Adrian Majher rekao je da se i oni zalažu za izgradnju spalionice smeća, ali tako se biološka komponenta odvaja iz otpada u kompostanu.

Svojim programom predviđaju i izgradnju 20-tak dječjih vrtića, a dok se to ne učini, predlažu izjednačavanje subvencija za gradske i privatne vrtiće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙