FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadnji dan kampanje Tomčić u Moslavini

KUTINA, 13. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić nadanašnjem je druženju s građanima na kavi u Kutini rekao kako jeMoslavina toj stranci izuzetno značajno biračko tijelo, pa je prirodnoda posljednje trenutke kampanje provode tamo.
KUTINA, 13. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić na današnjem je druženju s građanima na kavi u Kutini rekao kako je Moslavina toj stranci izuzetno značajno biračko tijelo, pa je prirodno da posljednje trenutke kampanje provode tamo.

Kako je rekao predsjednik stranke Tomčić, HSS, kao stranka bliska puku, na lokalnim i županijskim izborima u pravilu ima više uspjehe nego na parlamentarnim.

HSS je dobar barometar političkog stanja u bazi, a on upućuje da će zbog neodgovornosti vladajućih političara Hrvatska koncem godine vjerojatno imati još jedne - parlamentarne izbore, procijenio je Tomčić.

Poručio je građanima kutinskoga kraja da glasuju za HSS, jer ta stranka više od ostalih na visokim pozicijama na županijskoj listi ima kandidate iz Moslavine, a koji se u sjedištu županije - Sisku mogu zauzeti za bolji položaj sjevernog dijela županije.

U nastavku predizbornog posjeta Moslavini Tomčić se zadržao u općini Velika Ludina, gdje HSS godinama ima znatnu potporu birača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙