FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vekić: nezavisne liste su u medijskoj blokadi

OSIJEK,13. svibnja 2005.(Hina) - Nositelj Nezavisne liste na izborimaza osječko Gradsko vijeće Ivan Vekić ocijenio je danas u Osijeku kakosu neke nezavisne liste u predizbornoj kampanji u medijskoj blokadi, ada je njegova lista u "totalnoj medijskoj blokadi".
OSIJEK,13. svibnja 2005.(Hina) - Nositelj Nezavisne liste na izborima za osječko Gradsko vijeće Ivan Vekić ocijenio je danas u Osijeku kako su neke nezavisne liste u predizbornoj kampanji u medijskoj blokadi, a da je njegova lista u "totalnoj medijskoj blokadi".

Na konferenciji za novinare Vekić je ustvrdio kako vrline, poput poštenja, morala i skromnosti u politici ne vrijede, već su, kako drži značajni "novac, moć i sjaj".

Komentirajući tijek predizborne kampanje Vekić je rekao da je Gradskom izbornom povjerenstvu predao troškovnik predviđenih izbornih troškova koji, kako tvrdi, za njegovu listu iznose 5.440 kuna, ocijenivši kako javnost "ne reagira kada netko javno prizna da je uzeo 535.000 kuna s računa jedne stranke".

"Ne znam kakva bi vrsta eksploziva ili potresa ovaj narod mogla probuditi iz letargije, jer se oko nas kreću pojedinci koji čine sve kako bi uspavali ljude", dodao je Vekić.

Kandidat s liste Vencel Čuljak ocijenio je da su za stanje u gospodarstvu na području grada odgovorni Branimir Glavaš i Zlatko Kramarić koji su, kako smatra, proteklih 15 godina bili "duet" na političkoj sceni te imenovali ljude na čelna mjesta poduzeća u kojima su poslije pokretani stečajevi.

"Nije nam jasno na koji su način pojedinci u Osijeku došli do bogatstva i zanima nas kako se koristila gradska imovina. Osijek je u proteklih 15 godina nazadovao i zauzimamo se da se nakon izbora provede temeljita revizija poslovanja u Gradskom poglavarstvu", rekao je Čuljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙