FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Svečana sjednica skupštine Sisačko-moslavačke županije

SISAK, 13. svibnja 2005. (Hina) - Članovima SkupštineSisačko-moslavačke županije i Županijskog poglavarstva te novinarimaizvjestiteljima danas su u Sisku u povodu svršetka rada i mandatasvečano dodijeljeni srebrnjaci s likom Stjepana Radića u znakzahvalnosti za njihov prinos radu Županije u proteklu četverogodišnjemrazdoblju.
SISAK, 13. svibnja 2005. (Hina) - Članovima Skupštine Sisačko-moslavačke županije i Županijskog poglavarstva te novinarima izvjestiteljima danas su u Sisku u povodu svršetka rada i mandata svečano dodijeljeni srebrnjaci s likom Stjepana Radića u znak zahvalnosti za njihov prinos radu Županije u proteklu četverogodišnjem razdoblju.

Predsjednik Županijske skupštine Antun Velcl, predstavnik HSLS-a kao koalicijskog partnera s HDZ-om, HSP-om, HKDU-om, HPS-om i DSU-om u obnašanju županijske vlasti, istaknuo je da je u protekle četiri godine održano 27 sjednica, od kojih je nekoliko o razvoju gospodarstva i donošenju strateških dokumenata o razvoju sisačko-moslavačkog područja. Velcl je podsjetio da je Županijska skupština u protekle četiri godine jednoglasno donosila županijske proračune kao temeljne županijske programske dokumente za svaku godinu, da je jednoglasno donesena odluka o pristupu Županije Regionalnom operativnom programu (ROP-u) Europske unije (EU) te o osnivanju poduzetničkih zona u općinama i gradovima te županije.

U ime izvršne vlasti u Sisačko-moslavačkoj županiji članovima Poglavarstva, Skupštine i novinarima na njihovu izvanrednu doprinosu radu Županije zahvalio je župan Đuro Brodarac. Podsjetio je kako je prije četiri godine, kad su preuzeli mandat, stanje bilo teško, posebno u infrastrukturi i gospodarstvu, naglasivši da "ni novu vlast neće dočekati sag i cvijeće".

Brodarac je kazao da pobjednici nedjeljnih županijskih izbora trebaju sastaviti stručnu izvršnu vlast koja će znati privući strana ulaganja, potaknuti gospodarski razvoj i zapošljavanje te poboljšati standard za sve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙