FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Susret Rugova -Tadić možda idućeg tjedna

PRIŠTINA,13. svibnja 2005.(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova ipredsjednik Srbije Boris Tadić mogli bi se idućeg tjedna sastati uŠvicarskoj gdje se u organizaciji američkog Projekta za etničke odnoseodržava skup o temi "Albanci i susjedi", objavili su izvori bliskiUNMIK-u.
PRIŠTINA,13. svibnja 2005.(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova i predsjednik Srbije Boris Tadić mogli bi se idućeg tjedna sastati u Švicarskoj gdje se u organizaciji američkog Projekta za etničke odnose održava skup o temi "Albanci i susjedi", objavili su izvori bliski UNMIK-u.

Srbijanski predsjednik Tadić prošlog je mjeseca preko političkih direktora ministarstava vanjskih poslova zemalja Kontaktne skupine pozvao predsjednika Kosova Rugovu na susret u Beogradu ili Prištini.

Predsjednik Rugova prvo je odbio taj poziv a potom pod pritiskom međunarodnih čimbenika izjavio da je susret moguć na nekom međunarodnom skupu, u nazočnosti međunarodnih predstavnika.

Civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen- Petersen u četvrtak je u Prištini izjavio da se razmatraju mogućnosti za susret Tadića i Rugove, ne navodeći detalje o pripremama.

Iz Rugovinog ureda je priopćeno da kosovski predsjednik do sada nije dobio službeni poziv za razgovore s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙