FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija IDF-HSLS-LS-Lista za Pulu jamči nastavak provedbe projekata

PULA,11. svibnja 2005.(Hina) - Predstavnici koalicije Istarskogademokratskog foruma (IDF), Hrvatske socijalno-liberalne stranke(HSLS), Liberalne stranke (LS) i Liste za Pulu na današnjoj sukonferenciji za novinare predočili izborni program za pulsko Gradskovijeće.
PULA,11. svibnja 2005.(Hina) - Predstavnici koalicije Istarskoga demokratskog foruma (IDF), Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS), Liberalne stranke (LS) i Liste za Pulu na današnjoj su konferenciji za novinare predočili izborni program za pulsko Gradsko vijeće.

Nezavisni kandidat i predsjednik Gradskog vijeća Livio Bolković, drugi na listi, ustvrdio je kako ta koalicija, u kojoj su i dosadašnji obnašatelji gradske vlasti, jamči nastavak provedbe projekata, poput dovršetka gradskog stadiona i izgradnje višenamjenske športske dvorane Osnovne škole "Stoja".

Kandidati s liste, koju predvodi gradonačelnik Luciano Delbianco, zalažu se za razvoj ribarstva izgradnjom ribarske luke, riblje veletržnice i zadruge te za uređenje gradske jezgre, poglavito infrastrukture.

Bolković je, govoreći o konkurentima, zamjerio nositeljici Nezavisne gradske liste Loredani Štok što zagovara, primjerice, odcjepljenje štinjanske općine koja, kako je rekao, ima razvojne mogućnosti. To bi bilo pogubno za gradsko gospodarstvo, rekao je i dodao kako je apsurdno što to zagovara kandidat za gradonačelnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙