FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši protivnici u "ratu" grafitima Glavaš i Leskovac na zajedničkom poslu

OSIJEK,3. svibnja 2005.(Hina) - Plakate s kojima će nezavisne listeBranimira Glavaš ići na lokalne izbore predstavili su danas u OsijekuGlavaš i jedan od autora plakata Goran Leskovac, s kojim je Glavaš nejednom osječkom zidu prije pet godina vodio mali "rat" grafitima.
OSIJEK,3. svibnja 2005.(Hina) - Plakate s kojima će nezavisne liste Branimira Glavaš ići na lokalne izbore predstavili su danas u Osijeku Glavaš i jedan od autora plakata Goran Leskovac, s kojim je Glavaš ne jednom osječkom zidu prije pet godina vodio mali "rat" grafitima.

Jedan od petorice autora plakata je Osječanin Goran Leskovac, koji je javnosti postao poznat nakon parlamentarnih izbora 3. siječnja 2000., kada je na zidu u središtu Osijeka napisao grafit "Branimire G. nije Čile tako daleko", nakon čega je Glavaš, kao tadašnji osječko-baranjski župan, na istome zidu odgovorio grafitom "Volim zidove jer me razdvajaju od budala".

Autorima angažiranim za izradu promidžbenih materijala nije bilo rečeno za koju stranku ili političara rade, rečeno je na konferenciji za novinare, a Glavaš je dodao kako mu je bilo drago kada je čuo tko je jedan od autora.

"Sudbina je htjela da se nakon pet godina nađemo za istim stolom", komentirao je Glavaš, a Leskovac je kazao da se "dobro nasmijao" kada je doznao za koga radi plakate. "Moji osobni stavovi nemaju veze s poslom", rekao je Leskovac.

Novinarima je predstavljeno nekoliko plakata na kojima prevladavaju slavonski motivi, uglavnom fotografije slavonskih pejzaža.

Neki od plakata izrađenih za ovu predizbornu kampanju koristit će se i u kampanjama za iduće lokalne, a možda za i prijevremene parlamentarne izbore, rekao je Glavaš, dodajući da su i oni "na vidiku".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙