FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitica: Tomčić o proširenju haških optužnica

VIROVITICA, 10. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčićrekao je danas u Virovitici, odgovarajući na novinarsko pitanje, kakose, nakon proširenja haških optužnica za generale Čermaka i Markača,moraju sastati svi politički čimbenici, razmotriti stanje i odlučiti obudućnosti Hrvatske.
VIROVITICA, 10. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić rekao je danas u Virovitici, odgovarajući na novinarsko pitanje, kako se, nakon proširenja haških optužnica za generale Čermaka i Markača, moraju sastati svi politički čimbenici, razmotriti stanje i odlučiti o budućnosti Hrvatske.

"Smatram da nije vrijeme za ishitrene, brzoplete i neodgovorne izjave, ali je vrijeme da najodgovorniji ljudi ove države - od predsjednika Vlade, predsjednika države i Sabora pa do predsjednika političkih stranaka, pokušaju objektivno analizirati što se dogodilo s Hrvatskom. Hrvatska se nalazi u vrlo lošoj i labilnoj međunarodnoj poziciji, jednom posve novom momentu koji nas čini inferiornim prema Europskoj uniji", rekao Tomčić odgovarajući na novinarsko pitanje o proširenju optužnica.

"Pozicija Hrvatske je ozbiljno poljuljana i dovedeni smo u vrlo neugodnu situaciju koja može potrajati ako Hrvatska uistinu ne počne pregovore s Europskom unijom", dodao je Tomčić na konferenciji za novinare koalicije HSS-SDP-HNS za Skupštinu Virovitičko-podravske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙