FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SIN dijelio sir i vrhnje građanima na Jelačićevu trgu

ZAGREB, 10. svibnja 2005. (Hina) - Stranka Samostalnost i napredak(SIN) održala je danas na zagrebačkom Trgu bana Jelačića svojsredišnji predizborni skup za iduće lokalne izbore u gradu Zagrebu, nakojem su građanima dijelili sir i vrhnje.
ZAGREB, 10. svibnja 2005. (Hina) - Stranka Samostalnost i napredak (SIN) održala je danas na zagrebačkom Trgu bana Jelačića svoj središnji predizborni skup za iduće lokalne izbore u gradu Zagrebu, na kojem su građanima dijelili sir i vrhnje.

Predsjednik SIN-a Nenad Ivanković rekao je da je to završni skup njihove već sedmomjesečne kampanje koja je počela od osnutka te stranke. Sir i vrhnje koje smo danas dijelili metafora su, koja se u političkom vrhu zlorabi, a mi smo njome željeli reći da će europska birokracija našim proizvođačima nametnuti takve uvjete da se neće moći održati, smatra Ivanković.

Napomenuo je da očekuje dobre izborne rezultate, prelazak praga i siguran ulaz u Gradsku skupštinu, dodavši da je toj stranci nakon osnutka pristupilo oko 10 tisuća članova.

Istaknuo je da je proteklih sedam mjeseci SIN potaknuo raspravu o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, čemu se stranka naročito protivi. Ivanković smatra da Hrvatska može sama bolje iskoristiti svoja bogatstva te da je još nespremna za ulazak u EU. Kao primjer je naveo Slovačku koja je platila veliku cijenu ulaska u EU, i u kojoj su radna i socijalna prava znatno smanjena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙