FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader: Vlada čini sve da infrastrukturno poveže hrvatski jug

DUBROVNIK, , 8. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HDZ-a i hrvatskeVlade Ivo Sanader, sudjelujući danas na predizbornom skupu HDZ-a uDubrovniku naglasio je kako "Hrvatska Vlada čini sve dainfrastrukturno poveže hrvatski jug" te da će "nakon gradnje 90kilometara autoceste od Dugopolja do Ploča autocesta biti nastavljenai do Dubrovnika".
DUBROVNIK, , 8. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HDZ-a i hrvatske Vlade Ivo Sanader, sudjelujući danas na predizbornom skupu HDZ-a u Dubrovniku naglasio je kako "Hrvatska Vlada čini sve da infrastrukturno poveže hrvatski jug" te da će "nakon gradnje 90 kilometara autoceste od Dugopolja do Ploča autocesta biti nastavljena i do Dubrovnika".

Naglasio je kako će biti završen i projekt gradnje mosta Klek - Pelješac.

Na predizbornom skupu u Kazalištu Marina Držića predstavljeni su kandidati s liste HDZ-a i DC-a na lokalnim izborima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Osvrćući se na aktualni trenutak u Hrvatskoj, a posebno tzv. slučaj Glavaš, predsjednik HDZ-a rekao je kako se neće tolerirati da se Hrvatska vraća u bilo kakve oblike autonomaštva.

"Međunarodna zajednica priznaje one države koje same znaju rješavati svoje probleme i koje se pridržavaju pravila međunarodne zajednice. To je politika koju je vodio prvi hrvatski predsjednik, i koju vodi aktualna hrvatska Vlada", istaknuo je Sanader.

Osvrćući se na skorašnje lokalne izbore predsjednik HDZ-a kazao je kako je HDZ-u stalo do ravnomjernog razvoja svih dijelova Hrvatske, te da je napredak vidljiv upravo tamo gdje je HDZ na vlasti.

Na predizbornom skupu govorili su i nositelj liste HDZ-a za župana dubrovačko-neretvanskog Frano Matušić i nositeljica liste za dubrovačku gradonačelnicu, Dubravka Šuica.

Na skupu su, uz ostale, nazočni bili i ministra kulture Božo Biškupić te ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙