FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predizborni skup Stranke umirovljenika u Sisku

SISAK, , 9. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske strankeumirovljenika (HSU-a) Vladimir Jordan večeras je na predizbornom skupuHSU-a u Sisku odbacio tvrdnje "da HSU u koaliciji s HDZ-om ništa nijenapravio za umirovljenike".
SISAK, , 9. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU-a) Vladimir Jordan večeras je na predizbornom skupu HSU-a u Sisku odbacio tvrdnje "da HSU u koaliciji s HDZ-om ništa nije napravio za umirovljenike".

"HSU teži da bude zastupnik sadašnjih i budućih umirovljenika, da osobe treće dobi budu sastavni dio društva i sudjeluju u kreiranju državne politike", rekao je Jordan i naglasio "da se o sudbini Hrvatske nikada više neće odlučivati bez HSU-a i umirovljenika".

Jordan je istaknuo "da umirovljenici nikada ne bi dobili sadašnja povećanja mirovina da HSU nije potpisao sporazum o suradnji s HDZ-om i premijerom dr. Ivom Sanaderom". Ujedno je Jordan jasno poručio "da HSU u Hrvatskom saboru neće prihvatiti promjenu formule obračuna povećanja mirovina, jer bi se time promijenio bit sporazuma o suradnji s HDZ-om i premijerom Sanaderom".

Na ove lokalne izbore HSU će, prema Jordnovim riječima, izaći u 309 općina i gradova, dok je na zadnje lokalne izbore 2001. godine izašao na 72 mjesta".

Na skupu su se predstavili nositelji samostalnih lista HSU-a u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji Ivo Lončar i Rajko Mladenović.

(Hina) xzmalj yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙