FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivić: stvoreni su preduvjeti za normalan rad hdz-a

OSIJEK,4. svibnja (Hina) - Povjerenik HDZ-a za Osječko-baranjskužupaniju Tomislav Ivić izjavio je danas u Osijeku kako su jučerašnjimulaskom predstavnika stranke u prostorije osječkog sjedišta HDZ-astvoreni svi preduvjeti za normalno funkcioniranje stranke te uspješannastup na lokalnim izborima.
OSIJEK,4. svibnja (Hina) - Povjerenik HDZ-a za Osječko-baranjsku županiju Tomislav Ivić izjavio je danas u Osijeku kako su jučerašnjim ulaskom predstavnika stranke u prostorije osječkog sjedišta HDZ-a stvoreni svi preduvjeti za normalno funkcioniranje stranke te uspješan nastup na lokalnim izborima.

Na konferenciji za novinare u osječkom sjedištu HDZ-a Ivić je kazao kako predstavnici HDZ-a razgovaarju s predstavnicima drugih stranaka te da je iz tih razgovora vidljivo kako su "kao stranka prihvatljivi za koalicije". Izrazio je uvjerenje da će HDZ nakon izbora, uz mogućnost koaliranja, uspjeti sastaviti vlast u Županiji i gradu Osijeku.

Predstavljajući program za Osječko-baranjsku županiju, kandidat s liste Dragan Kovačević kazao je da će se stranka zauzimati za jačanje poduzetništva, privlačenje ulagača i razvoj gospodarstva putem i započetih, i novih projekata, među kojima je i potpora projektima prerađivačkoj inudstriji koji će kandidirati za novčanu potporu fondova Europske unije.

Zamoljen da komentira tvrdnje bivšeg čelnika osječkog HDZ-a Vladimira Šišljagića, koji je policiji jučer prijavio provalu u stranačke prostorije, ustvrdivši kako nije dobio službenu odluku o tome tko je zakonit predstavnik HDZ-a s kojim bi trebao obaviti primopredaju, Ivić je kazao kako "Šišljagić ne govori istinu" i da je "dobio dva dopisa".

"Mislio sam da će gospodin Šišljagić obaviti primopredaju na najbolji mogući način, kao što se dogodilo u Đakovu i Belišću, gdje su također raspušteni gradski odbori. To se nije dogodilo, nije bilo više vremena za čekanje i prijepor smo riješili na odgovarajući način", dodao je Ivić.

Na novinarski upit nedostaje li nešto od stranačke imovine ili dokumentacije, Ivić je rekao kako nema inventurni popis onoga što se nalazilo u prostorijama, ali kako mu se čini da je velika većina stvari na svome mjestu te da bi se danas trebala obaviti primopredaja financijske dokumentacije.

(Hina) xivuc yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙