FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ u Vukovaru na izborima očekuje sigurnu pobjedu

VUKOVAR, 29. travnja 2005.(Hina) - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ)u Vukovaru opet očekuje sigurnu pobjedu na lokalnim izborima, poručioje na konferenciji za novinare predsjednik vukovarskog HDZ-a isaborski zastupnik Petar Mlinarić.
VUKOVAR, 29. travnja 2005.(Hina) - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) u Vukovaru opet očekuje sigurnu pobjedu na lokalnim izborima, poručio je na konferenciji za novinare predsjednik vukovarskog HDZ-a i saborski zastupnik Petar Mlinarić.

Predstavljajući kandidate s izborne liste HDZ-a za Gradsko vijeće, Mlinarić je ustvrdio da "samo politički zaslijepljeni ne vide svakodnevne promjene u Vukovaru".

Nakon što je u proteklim godinama najviše pozornosti posvetio obnovi vukovarski će se HDZ u idućem razdoblju više brinuti za gospodarstvo i razvoj, najavio je Mlinarić.

Također je istaknuo kako je "HDZ i do sada bezrezervno podupirala većina građana Vukovara".

"Birači moraju na izborima prepoznati da su sve druge politčke opcije u Vukovaru pod velikim upitnikom za budućnost Vukovara", dodao je Mlinarić.

Nositelj liste HDZ-a za Gradsko vijeće i kandidat za gradonačelnika Tomislav Šota ustvrdio je kako HDZ "ima najjaču listu u gradu na kojoj se nalaze ljudi koji su se dokazali svatko u svojoj struci".

Također je najavio, postane li gradonačelnik, "moderniji pristup" gradske uprave građanima čiji bi problemi, kako je rekao, trebali biti u središtu pozornosti njezina rada.

Najavio je i uvođenje besplatnog telefona na koji će Vukovarci moći ostavljati svoje pritužbe, na koje će se, kako je dodao, reagirati u najkraćem roku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙