FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovljena i nova izdanja knjiga pape Benedikta XVI.

ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska izdanja knjiga papeBenedikta XVI. "Razgovori o vjeri" i "Bog je s nama" su rasprodana, asad smo objavili nova izdanja izjavio je glavni urednik splitskenakladne kuće Verbum Petar Balta.
ZAGREB, 6. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska izdanja knjiga pape Benedikta XVI. "Razgovori o vjeri" i "Bog je s nama" su rasprodana, a sad smo objavili nova izdanja izjavio je glavni urednik splitske nakladne kuće Verbum Petar Balta.

Osim navedenih knjiga pripremamo za tisak još dvije Papine knjige, napomenuo je Balta, dodavši kako će uskoro na hrvatskom jeziku objaviti njegovu knjigu "Europa - njezin temelj, danas i sutra" i kristološku studiju "Na putu k Isusu Kristu".

U knjizi "Razgovori o vjeri" Sveti Otac, još kao kardinal i pročelnik Kongregacije za nauk vjere u razgovoru s novinarom Vittorijem Messorijem odgovara na pitanja odnosa Crkve i društva.

Knjiga "Razgovori o vjeri" treće je izdanje na hrvatskom jeziku, a prvi put je objavljena 1998.

U knjizi "Bog je s nama" papa Benedikt XVI. poziva vjernike na istinsko življenje euharistijske duhovnosti i pobožnosti. Prvo hrvatsko izdanje te knjige objavljeno je 2004. u nakladi od tisuću primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙