FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papina knjiga "Sjećanje i identitet" rasprodana za manje od mjesec dana

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Prvo izdanje hrvatskoga prijevodaknjige pape Ivana Pavla II. "Sjećanje i identitet" rasprodano je zamanje od mjesec dana te je već u prodaji drugo izdanje te knjige,izjavio je danas Petar Balta, glavni urednik splitske nakladne kuće"Verbum".
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Prvo izdanje hrvatskoga prijevoda knjige pape Ivana Pavla II. "Sjećanje i identitet" rasprodano je za manje od mjesec dana te je već u prodaji drugo izdanje te knjige, izjavio je danas Petar Balta, glavni urednik splitske nakladne kuće "Verbum".

"Naklada od tri tisuće primjeraka brzo je rasprodana", napomenuo je Balta i dodao kako se i drugo izdanje dobro prodaje.

Papa u knjizi "Sjećanje i identitet" progovara o ključnim temama moderne povijesti - nacizmu, komunizmu, nacionalizmu i domoljublju, a posebnu pozornost posvećuje opasnostima suvremene demokracije, ulozi vjere u društvu i odnosu Europe i kršćanstva.

Američka državna radiopostaja "Glas Amerike" objavila je da su u Sjedinjenim Državama ovaj mjesec najprodavanije knjige Svetoga Oca Ivana Pavla II.

Najprodavanija je prošli mjesec objavljena papina knjiga "Sjećanje i identitet: Razgovori u zoru jednog milenija," ističe Glas Amerike i dodaje kako tu uspješnicu slijede njegove knjige "Ustanite, hajdemo" (2004.) i "Prijeći prag nade". (1994.).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙