FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Objavljena knjiga "Teorije zavjera"

ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački nakladnik Mozaik knjigaobjavio je hrvatski prijevod knjige slobodnih novinara DavidaSouthwella i Seana Twista "Teorije zavjera".
ZAGREB, 28. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački nakladnik Mozaik knjiga objavio je hrvatski prijevod knjige slobodnih novinara Davida Southwella i Seana Twista "Teorije zavjera".

"Sve u što su vas učili vjerovati, netočno je. Povijest je laž. Postoji tajni svijet za koji vam priječe i da se raspitate, tvrde autori u uvodu svoje knjige dodajući kako nam "od rođenja životom upravljaju zlokobne i skrivene sile."

"Niste dovoljno paranoični, a oni uistinu spletkare da bi vas podvrgnuli svojoj vlasti, napominju autori i dodaju kako je "svijet pun zastrašujućih, neobjašnjivih događaja pred kojima se osjećamo nemoćnima".

Knjiga "Teorije zavjera" (317 str.) u jedanaest poglavlja razlaže neobjašnjive ili tajnom prekrivene smrti slavnih osoba kao što je ubojstvo američkoga predsjednika J.F. Kennedyja, Marilyn Monroe, Elvisa Presleya, princeze Diane, pojave izvanzemaljaca i njihovu otmičarsku djelatnost, njihove tajne baze na Mjesecu, rekonstrukciju tehnologije, priče o umorenima ili nestalima osobama kao što su Martin Luther King ili ubojstvo Roberta F. Kennedyja, zagonetne povijesne događaje oko svetoga grala, Hitlera, Mozarta, Rasputina i Jacka Rasparača.

Knjiga razlaže i priče o tajnim mjestima kao što su Bermudski trokut, šuplja unutrašnjost zemlje, Denverska zračna luka, Pentagon i Stonehenge, o politčkim urotama Trilateralne komisije, afere Watergate, napadu na Pearl Harbour, Rudolfu Hessu, Saddamu Huseinu, japanskim biološkim pokusima, Georgu Bushu starijem i Europskoj uniji, tajnim organizacijama kao što su CIA, NASA, Novi svjetski poredak, Skupina Bilderberg, KGB, MI6, Mosad i Kraljevska obitelj, tajnim društvima kao što su slobodni zidari, bavarski iluminati, templari, mafija, Ku-Klux-Klan, o tehnologiji kao klonovima na vlasti....

U zadnjem poglavlju objavljen je abecedni popis najčešće osumnjičenih zavjerenika.

Englesko izdanje knjige objavio je nakladnik Carlton Books Limited 1999.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙