FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papina knjiga u Poljskoj prodana u 600 tisuća primjeraka

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Prvo izdanje knjige pape Ivana PavlaII. "Sjećanje i identitet" tiskano u nakladi od 600.000 primjerakarasprodano je u njegovoj rodnoj Poljskoj, a već je primljeno polamilijuna novih narudžbi, objavila je Informativna katolička agencija -IKA.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Prvo izdanje knjige pape Ivana Pavla II. "Sjećanje i identitet" tiskano u nakladi od 600.000 primjeraka rasprodano je u njegovoj rodnoj Poljskoj, a već je primljeno pola milijuna novih narudžbi, objavila je Informativna katolička agencija - IKA.

IKA prenosi da je Papina knjiga u potpunosti zasjenila knjige "Harry Potter" i "Da Vincijev kod" koje u Poljskoj nisu ostvarile polumilijunsku prodajnu nakladu.

Zadnja Papina knjiga nastala je na temelju razgovora koje je Papa u ljeto 1993. godine vodio s dvojicom poljskih prijatelja, filozofima Josefom Tishnerom i Krzystofom Michalskim.

Sveti Otac u knjizi pokušava pronaći uzroke koji su stajali u korijenu pozitivnih i negativnih događaja što su se zbili na tlu Starog kontinenta u proteklom stoljeću.

Knjigu pape Ivana Pavla II. "Sjećanje i identitet" na hrvatskom jeziku je objavio splitski nakladnik Verbum.

Prvo hrvatsko izdanje knjige je rasprodano, a sad je u prodaji drugo izdanje knjige.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙